Catarì Lejdinge
Trädgårdsdesigner och inredare

Ring mig!
Jag finns tillgänglig på telefon måndag till fredag mellan kl 9.00 och 18.00.
Mitt telefonnummer är 070-715 44 31

Skriv till mig!
Lejdinge Trädgård & Interiör AB
Tobaksspinnargatan 3
117 36 Stockholm
E-postadress:
catari@lejdinge.se

LÄGG DET I MINA HÄNDER! 

Med mina drygt 25 år i inrednings- respektive trädgårdsbranschen har jag samlat på mig en hel del erfarenheter, kompetens och goda kontakter.
Jag månar verkligen om människan och hennes rum, ute som inne, och erbjuder mina tjänster som praktisk trädgårdsdesigner och inredare i Stor-Stockholm.
Där även annan typ av kompetens behövs, samarbetar jag med anläggare och hantverkare av olika slag.

OAVSETT SAMMANHANG HAR JAG FOKUS PÅ HÖG FUNKTIONELL OCH ESTETISK TRIVSELNIVÅ, MED STOR LYHÖRDHET INFÖR DINA ÖNSKEMÅL OCH DIN BUDGET.

 

MIN MIX AV KOMPETENS:
Drygt 10 år som anställd eller frilansande inredare och stylist, för kontor och offentlig miljö, bostäder, samt butikerna Design House Stockholm, Ikea och Mio.

2004 utbildade jag mig på Säbyholms KY-utbildning för trädgård och anläggning, och hade sedan de följande tio åren anställningar hos anläggnings- och skötselföretagen Mikado, Två smålänningar och Bite Mark & Anläggning; fd SVEAB drift ab. Arbetade då med trädgårdsdesign, plantering och skötsel, och var också arbetsledare på Bite. Jag har även jobbat på ett par handelsträdgårdar, med fokus på rådgivning.

Hösten 2014 startade jag Lejdinge Trädgård & Interiör ab med ambitionen att använda min samlade yrkeskunskap, uppövade kreativa talanger och vurm för mänskligt välbefinnande.
Under fliken Några tidigare uppdrag kan du se en del av det jag arbetat med sedan dess.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

X

Kontakta mig


    Kontakta mig