Öka din lokal- eller bostadsyta!

Här kommer min mix av yrkeskompetens verkligen väl till pass! Den tränade blicken för nyanser och rumslighet i kombination med stor kunskap om material, växter och säsongens utbud av utomhusprodukter.
Jag erbjuder lyhörd, ytsmart konsultering och rådgivning, liksom projektledning med inköp och praktiskt genomförande. Personligt anpassat alternativt profilerat för företags-verksamhet, efter önskat tema, stil o budget.

BOKA IN ETT KOSTNADSFRITT BESÖK FÖR ETT PLANERINGSUPPDRAG!
Offert inkluderad.
Fast pris på konsultation och rådgivning.

Det kan finnas många skäl att anlita en inredare! Vad behöver du hjälp med?
Vad det än är, strävar jag alltid efter det snygga, lika mycket som det praktiska, i mina uppdrag. Som min kund kan du alltid välja olika grader av egen delaktighet i processen från idéutveckling fram till mål.
Om möjligt utgår jag gärna utifrån det du redan har, med förslag på kompletteringar av alltifrån möblemang till stämnings-höjande detaljer. Helt nya ytor eller omstarter är självklart lika välkomna!

UTESERVERINGAR & -BARER
Här ska både kunder och personal trivas, vilket kräver extra genomtänkta lösningar på  utformningen. Högre krav ställs på de produkter som köps in och det som byggs, då det ska fungera för ett större slitage. Och, dessutom ska allt anpassas efter de strikta regelverken för serveringar.

TERRASS, VERANDA ELLER BALKONG?!
Låt detta uterum bli en källa till avkoppling, för umgänge eller egna stunder. Ett smycke att vila ögonen på inifrån. Mysigt och enkelt att vara på.
Dina önskemål och din budget tillsammans med platsens förutsättningar och omgivning  styr resultatet. Jag fokuserar på charm, estetik o god funktion. Personligt anpassat efter dig som använder rummen.

OMSORG:
Utöver nyplantering och  uppbindning av klätterväxter, kan punktinsatser av skötsel ges vid ett sådant här tillfälle; som beskärning och omplanteringar.

  • Offert på ett planeringsprojekt anpassat efter omfattning och karaktär kan tas fram iom ett kostnadsfritt besök på plats, då vi diskuterar önskemål och visioner. Jag erbjuder inrednings-hjälp med konsultering och planering, och vid större uppdrag projekt-ledning, inköp och praktiskt utförande. Vid behov av uppfräschning och ombyggnationer samarbetar jag även med olika hantverkare.
    En moodboard* med tongivande förslag på produkter, belysning, färger och material blir vår start, som vi stämmer av tillsammans.
  • Fast pris på 1 timmes konsulterande besök inkluderat inrednings-förslag för en mindre yta; max 20 m2, inom Stor-Stockholm: 4000 kr inkl moms och resor. Inredningsförslaget; en grovskiss på möblering, ev färg- och materialval samt en utförlig moodboard*, tas fram med bilder, pris och inköpsställe, och mailas snarast möjligt efter besöket. Passar främst privatpersoner som vill bolla idéer och göra det mesta praktiska arbetet själv. Se exempel* nedan!
    Vid önskemål om samma koncept för en större yta, kan anpassad offert ges.

Exempel på en utförlig moodboard:
Självklart förslag på en samstämmig inredning för bostad/lokal och dess uterum också; som här! En inköpslista ingår. Det här förslaget är gjort till ett Atterfallshus på 35 m2.

Jag månar om människan och hennes rum. Ute som inne.

X

Kontakta mig


    Kontakta mig