Känn dig som hemma!

Ta min inredningshjälp att optimera så att ytorna nyttjas fullt ut och kommer till sin rätt.
Jag fokuserar på charm, estetik och god funktion. Personligt anpassat efter dig som bor eller använder rummen, alternativt profilerat till företags-verksamhet, efter önskat tema eller stil.

BOKA IN ETT KOSTNADSFRITT BESÖK FÖR ETT PLANERINGSUPPDRAG!
Offert inkluderad.
Fast pris på konsultation och rådgivning.

Det kan finnas många skäl att anlita en inredare! Vad behöver du hjälp med?
Vad det än är, strävar jag alltid efter det snygga, lika mycket som det praktiska, i mina uppdrag. Som min kund kan du alltid välja olika grader av egen delaktighet i processen från idéutveckling fram till mål.
Om möjligt utgår jag gärna utifrån det du redan har, med förslag på kompletteringar av alltifrån möblemang till stämnings-höjande detaljer. Helt nya ytor eller omstarter är självklart lika välkomna!

Restauranger, caféer och kontor

Möbler och inredning i offentliga miljöer slits ofta hårt, och varför inte se över koncept och karaktär på lokalen när de ska bytas?! Att passa på att vässa upp sig lite kan vara både roligt och nödvändigt konkurrensmässigt. Kanske behövs även uppdateringar i rumstänk eller service-utrustning? Här ska både kunder och personal trivas!

Bostäder och privata lokaler
 • ATT TA TILLVARA DET DU HAR
  Förnyelse behöver inte alltid kosta så mycket.
  Jag tycker många gånger att det är positivt att ”gifta ihop” gammalt och nytt. Möbler och föremål kan få nytt liv i nya kombinationer, parallellt med en process att bättre använda ytorna, och att rensa bort. Lägg till några kompletterande inköp, mer belysning och kanske ny väggfärg – och du har ett trendigt, klimatsmart hem med egen personlig prägel!
 • OMSTART
  Andra gånger är det dags att vända blad och börja om eller bara en lust till något helt annat?! Kanske har du köpt fritidshus, byggt ut, eller tömt någon yta? Utifrån budget, smak och behov kan ett nytt rum eller hem skapas.
 • HEMMAKONTOR?
  Ge ”den tillfälliga” arbetsplatsen bättre förutsättningar
  Se över vad som kan behövas i möblering, belysning och avskärmning för att bättre fungera i ett bestående distansarbete, i harmoni ihop med ditt hem. 

VÄLJ MELLAN TVÅ OLIKA INREDARTJÄNSTER:

 • PLANERING & GENOMFÖRANDE 
  Vi börjar med ett kostnadsfritt besök på plats, då du berättar om önskemål och visioner. Efter en godkänd offert tar jag sedan fram en moodboard* utifrån detta, med tongivande förslag på möbler och inredning, belysning, färger och material, som vi stämmer av tillsammans. Jag erbjuder sedan en fortsatt finplanering, liksom projektledning med inköp och praktiskt utförande. Vid behov av uppfräschning och ombyggnationer samarbetar jag även med olika hantverkare.
  Offerterna anpassas efter projektets omfattning och karaktär.
 • KONSULTATION & RÅDGIVNING
  För en begränsad yta kan ett konsulterande besök vara tillräckligt och ett inspirerande sätt att komma igång med förändringar som behövs. Det passar dig som vill bolla idéer och göra det praktiska arbetet själv.
  Du står för skissandet av möblering och annat som vi diskuterar, och jag kompletterar sedan med inköpslista, färg- och materialval etc .
  Fast pris inkl resor inom Stor-Stockholm: 3500 kr inkl moms.
  Vid fler eller stora ytor ges offert anpassat efter projektets karaktär.

En utförlig moodboard* kan se ut så här:
Självklart ger jag också förslag på en samstämmig inredning för terrasser och uteplatser om du vill; som på denna! Separat inköpslista ingår.
Det här förslaget är gjort till ett Atterfallshus på 35 m2.

Jag månar om människan och hennes rum. Ute som inne.

X

Kontakta mig


  Kontakta mig