Känn dig som hemma!

Ta min inredningshjälp att optimera så att ytorna nyttjas fullt ut och kommer till sin rätt.
Jag fokuserar på charm, estetik och god funktion. Personligt anpassat efter dig som bor eller använder rummen, alternativt profilerat till företags-verksamhet, efter önskat tema eller stil.

BOKA IN ETT KOSTNADSFRITT BESÖK FÖR ETT PLANERINGSUPPDRAG! Offert inkluderad.
Fast pris på konsultation och rådgivning.

Det kan finnas många skäl att anlita en inredare! Vad behöver du hjälp med?
Vad det än är, strävar jag alltid efter det snygga, lika mycket som det praktiska, i mina uppdrag. Som min kund kan du alltid välja olika grader av egen delaktighet i processen från idéutveckling fram till mål.
Om möjligt utgår jag gärna utifrån det du redan har, med förslag på kompletteringar av alltifrån möblemang till stämnings-höjande detaljer. Helt nya ytor eller omstarter är självklart lika välkomna!

Restauranger, caféer och kontor

Möbler och inredning i offentliga miljöer slits ofta hårt, och varför inte se över koncept och karaktär på lokalen när de ska bytas?! Att passa på att vässa upp sig lite kan vara både roligt och nödvändigt konkurrensmässigt. Kanske behövs även uppdateringar i rumstänk eller service-utrustning? Här ska både kunder och personal trivas!

Bostäder och privata lokaler
 • ATT TA TILLVARA DET DU HAR
  Förnyelse behöver inte alltid kosta så mycket.
  Jag tycker många gånger att det är positivt att ”gifta ihop” gammalt och nytt. Möbler och föremål kan få nytt liv i nya kombinationer, parallellt med en process att bättre använda ytorna, och att rensa bort. Lägg till några kompletterande inköp, mer belysning och kanske ny väggfärg – och du har ett trendigt, klimatsmart hem med egen personlig prägel!
 • FLYTTA IHOP
  Att hitta en bra mix kan bli extra aktuellt när två hem ska slås ihop. Och en utmaning i sig, för att alla inblandade ska ges förutsättningar att trivas.
 • OMSTART
  Andra gånger vill en i stället vända blad och börja om, eller bara har lust till något helt annat?! Kanske köpt fritidshus, byggt ut, eller tömt någon yta? Utifrån budget, smak och behov kan ett nytt rum eller hem skapas.
 • Offert på planeringsprojekt anpassat efter projektets omfattning och karaktär tas fram iom ett kostnadsfritt besök på plats, då vi diskuterar önskemål och visioner. Jag erbjuder inrednings-hjälp med konsultering och planering, liksom projektledning med inköp och praktiskt utförande. Vid ett behov av uppfräschning och ombyggnationer samarbetar jag även med olika hantverkare.
  En moodboard* med tongivande förslag på produkter, belysning, färger och material blir vår start, som vi stämmer av tillsammans.
 • Fast pris på 1 timmes konsulterande besök inkluderat inrednings-förslag för en mindre yta: max 30 m2, inom Stor-Stockholm: 5000 kr inkl moms och resor. Inredningsförslaget; en grovskiss på möblering, ev färg- och materialval samt en utförlig moodboard*, tas fram med bilder, pris och inköpsställe, och mailas snarast möjligt efter besöket. Passar främst privatpersoner som vill bolla idéer och göra det mesta praktiska arbetet själv. Se exempel* nedan!
  Vid önskemål om samma koncept för en större yta, kan anpassad offert ges.
 • Fler rådgivande besök efter ett grundläggande, kan också med fördel varvas med egen rensning, ommöblering, inköp och annat, för att processa fram till mål. Passar kanske främst större bostäder. Pris efter projektet karaktär och omfattning.

En utförlig moodboard* kan se ut så här:
Självklart ger jag också förslag på en samstämmig inredning för terrasser och uteplatser om du vill; som på denna! Separat inköpslista ingår.
Det här förslaget är gjort till ett Atterfallshus på 35 m2.

Jag månar om människan och hennes rum. Ute som inne.

X

Kontakta mig


  Kontakta mig