BALKONG, TERRASS, VERANDA
ELLER ANNAN SLAGS YTA SOM ÄR UTE ELLER GRÄNSAR DIT?

Låt detta uterum bli en källa till avkoppling, för umgänge eller egna stunder. Ett smycke att vila ögonen på, och mer praktiskt att använda.

Ta min hjälp att optimera ytorna så att de nyttjas fullt ut och bättre kommer till sin rätt!
Jag erbjuder min mix av inredarkompetens och växtkunnighet, och jag uppdaterar mig kontinuerligt i utbud och trender.
Dina önskemål och platsens förutsättningar, dess omgivning och arkitektur, styr resultatet.  

LIKNANDE VISIONER DÅ DET GÄLLER

UTESERVERINGAR OCH -BARER

Här ska både kunder och personal trivas, vilket ställer andra slags krav på utformningen, liksom att de produkter som köps in ska fungera för ett större slitage. Fokuset blir då dessutom en hel del på företagets profil, vars karaktär ses över och förstärks.
Speciellt för den här typen av utemiljöer kan det dessutom bli aktuellt att allra först börja med renoverings- och snickeriarbeten.

Två olika inriktningar:

  • ATT TA TILLVARA DET DU HAR Jag utgår gärna från det du redan har i möblemang, växter och inredningsprodukter, och strukturerar upp platsen. Väljer bort somligt, och föreslår en del kompletterande inköp. Kanske har du också föremål undanställda i skåp som passar oväntat fint här?!
  • NYTT Vill du hellre ha ett helt nytt koncept, eller har en tom eller ny yta som inte blivit inredd tidigare? Jag tar gärna fram ett förslag som jag efter ditt godkännande sedan kan genomföra med inköp och iordningställande. 

OMSORG: Punktinsatser av skötsel kan ges vid ett sådant här tillfälle; som beskärning och omplanteringar. Naturligtvis även nyplanteringar, uppbindning av klätterväxter mm.

 

Pris beroende på projektets omfattning och karaktär.
Jag fokuserar charm, estetik och god funktion, personligt anpassat efter dig som  använder uterummet, alternativt företagsprofilerat. Offert tas fram i samband med ett kostandsfritt besök på plats.

Prisexempel:
Optimering av normalstor balkong, där inga inköp behövs: 2 000 kr exkl moms, inom Stor-Stockholm.