BALKONG, TERRASS, VERANDA
ELLER ANNAN SLAGS YTA SOM ÄR UTE ELLER GRÄNSAR DIT?

Låt detta uterum bli en källa till avkoppling, för umgänge eller egna stunder. Ett smycke att vila ögonen på, och mer praktiskt att använda.

Ta min hjälp att optimera ytorna så att de nyttjas fullt ut och bättre kommer till sin rätt!
Jag erbjuder min mix av inredarkompetens och växtkunnighet, och jag uppdaterar mig kontinuerligt i utbud och trender.
Dina önskemål och din budget ihop med platsens förutsättningar, dess omgivning och arkitektur, styr resultatet.
Jag fokuserar charm, estetik och god funktion. Personligt anpassat efter dig som bor eller använder rummen.

BOKA IN ETT KOSTNADSFRITT BESÖK FÖR PLANERINGSUPPDRAG!
Fast pris på konsultation och rådgivning.

LIKNANDE VISIONER DÅ DET GÄLLER

UTESERVERINGAR OCH -BARER

Här ska både kunder och personal trivas, vilket ställer andra slags krav på utformningen, liksom att de produkter som köps in ska fungera för ett större slitage. Fokuset blir då dessutom en hel del på företagets profil, vars karaktär ses över och förstärks.

 

Speciellt för den här typen av utemiljöer kan det dessutom bli aktuellt att allra först börja med renoverings- och snickeriarbeten, och då tar jag med mig någon av de hantverkare som jag samarbeten med in i projektet.

 

Två olika inriktningar:

  • ATT TA TILLVARA DET DU HAR Jag utgår gärna från det du redan har i möblemang, växter och inredningsprodukter, och strukturerar upp platsen. Väljer bort somligt, och föreslår en del kompletterande inköp. Kanske har du också undanställda föremål som passar oväntat fint här?! Klimatsmart, ekonomiskt och personligt!
  • NYTT Vill du hellre ha ett helt nytt koncept, eller har en tom eller ny yta som inte blivit inredd tidigare? Jag tar gärna fram ett förslag som jag efter ditt godkännande sedan kan genomföra med inköp och iordningställande. 

OMSORG: Punktinsatser av skötsel kan ges vid ett sådant här tillfälle; som beskärning och omplanteringar.
Naturligtvis även nyplanteringar, uppbindning av klätterväxter mm.

 

  • Offert på ett planeringsprojekt anpassat efter omfattning och karaktär kan tas fram iom ett kostnadsfritt besök på plats, då vi diskuterar önskemål och visioner. Jag erbjuder inredningshjälp med konsultering och planering, liksom inköp och praktiskt utförande. Vid behov av uppfräschning och ombyggnationer samarbetar jag även med olika hantverkare.
  • Fast pris på 1,5 timmes konsulterande besök med rådgivning inom Stor-Stockholm 3000 kr inkl moms o resor. Passar dig som vill bolla idéer och göra mycket av det praktiska jobbet själv. Fler rådgivande besök kan också varvas med rensning, ommöblering, inköp och annat, för att processa fram till mål.

Lejdinge Trädgård & Interiör ab månar om människan och hennes rum. Ute som inne.