Känn dig som hemma!

Ta min inredningshjälp att optimera ytorna så att de nyttjas fullt ut och bättre kommer till sin rätt. Jag fokuserar charm, estetik och god funktion. Personligt anpassat efter dig som bor eller använder rummen, alternativt profilerat till företagets verksamhet efter önskat tema eller stil.

Det kan finnas många skäl att anlita en inredare! Vad behöver du hjälp med?
Jag erbjuder lyhörd, ytsmart konsultering och rådgivning, liksom inköp och praktiskt utförande,
i Stockholm med omnejd.

Här är några exempel:

För företag och brf-föreningar:

 • RESTAURANGER, BARER OCH CAFÉER
  Skapa bättre förutsättningar för ett ökat kundunderlag genom mer inbjudande och trivsamma lokaler, med en tydligare karaktär. Anpassat efter både gästernas bekvämlighet och personalens arbetsmoment.
 • FASTIGHETSYTOR
  Modernisera och fräscha upp rum och lokaler för att höja fastighetens ekonomiska och sociala värden.
 • FÖRETAGSLÄGENHETER
  Investera mer omsorg i företagets bostäder för att ge personal och gäster bättre förutsättningar att återhämta sig och må bra. Det skapar i sin tur större möjligheter till ett gott arbetsklimat och ger företaget ökad attraktionskraft.

Pris beroende på projektets omfattning och karaktär.
Jag erbjuder konsultering och rådgivning, liksom inköp och praktiskt utförande. Vid behov av uppfräschning och ombyggnationer samarbetar jag även med olika hantverkare .
Offert tas fram iom ett kostnadsfritt besök på plats.

glasvaser

För privata hem:

 • ATT TA TILLVARA DET DU HAR
  Det är inte alltid förnyelse behöver betyda så stora inköp. Det är positivt att ”gifta ihop” gammalt och nytt – dessutom både KLIMATSMART och TRENDIGT!
  Möbler och föremål kan få nytt liv i nya kombinationer, parallellt med bättre använda ytor.
  Här behövs kanske en del kompletterande inköp, mer belysning, en uppfräschning av väggarna – och en utrensning av överflödiga prylar, som kan säljas eller ges bort.
 • FLYTTA IHOP
  Att hitta en bra mix när två hem ska slås ihop blir extra aktuellt. Och en utmaning i sig, för att alla inblandade ska ges förutsättningar att trivas.  
 • OMSTART
  Andra gånger vill en i stället vända blad och börja om, eller bara har lust till något helt annat? Kanske köpt lägenhet eller fritidshus, byggt ut, eller tömt någon yta? Utifrån budget, smak och behov kan ett nytt rum eller hem skapas.
 • HOMESTYLING
  ”Styla uppbostaden – en form av Inredning Light. Dvs komplettering med bara det där lilla extra som saknas, för att skapa rätt känsla och uttryck.

Pris beroende på projektets omfattning och karaktär.
Jag erbjuder inredningshjälp med konsultering och rådgivning, liksom inköp och praktiskt utförande, Vid behov av uppfräschning och ombyggnationer samarbetar jag även med olika hantverkare. Offert tas fram efter ett kostnadsfritt besök på plats, då vi diskuterar önskemål och visioner.

Prisexempel: 1,5 timmes konsulterande besök med rådgivning inom Stor-Stockholm 2000 kr exkl moms. Passar dig som vill bolla idéer och göra mycket av det praktiska jobbet själv. Fler rådgivande besök kan också varvas med rensning, ommöblering, inköp och annat, för att processa fram till mål.